La recaptació de l'obra de Roger Pera anirà destinada a l'associació Projecte Vida

Sant Julià de Lòria acollirà el proper dilluns 30 de maig al vespre l'obra de teatre de l'actor català Roger Pera "Èxit, el musical de la meva vida". Els diners que es recaptin es destinaran íntegrament a la nova associació Projecte Vida que té l'objectiu de donar suport a persones amb problemes d'addiccions i les seves famílies. 

Roger Pera porta a dalt els escenaris un musical sobre la seva vida basat en el seu llibre autobiogràfic. La funció està dirigida per ell mateix i el seu pare, el mític Joan Pera. La representació juga entre la realitat i la ficció navegant entre diverses temàtiques com ara l'amor, la fragilitat de la condició humana, el sentit de l'humor i l'addicció que el mateix Roger Pera va patir. 

Tots els fons que es recullin aniran cap a l'associació Projecte Vida que va néixer fa tres mesos i que té l'objectiu d'acompanyar persones que pateixen addiccions i les seves famílies.

Una de les seves iniciatives clau són els grups d'ajuda mútua, on els usuaris es reuneixen i comparteixen les seves experiències d'una forma íntima i amb total respecte. Participar-hi és gratuït. Altres objectius són potenciar la prevenció i la lluita contra l'estigma.