Projecte Vida s’estableix definitivament a Escaldes

L’associació Projecte Vida, que treballa per ajudar a les persones amb addiccions al país, s’ha establert definitivament a Escaldes-Engordany. Coincidint amb la celebració del seu primer aniversari han estrenat nou local, a més de nova junta directiva, on encara hi és l’Eva Tenorio al capdavant com a presidenta. De moment, es continuarà amb els grups d’ajuda mútua (GAM) amb un horari que serà temporal, de moment.

El nou local de Projecte Vida estarà situat a l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany, a l’edifici de La Llanterna, a la planta 3. D’aquesta manera, l’associació ha aconseguit una de les seves demandes principals, que era poder tenir un local definitiu on realitzar la seva activitat i poder establir-se. Tenorio explica que l’espai ha estat cedit pel comú i que es començarà aviat a oferir els diferents serveis.

Concretament, des de l’associació estaran disponibles al local per qualsevol consulta els dimarts i dimecres a partir de les 19:00 h. Els dimecres, a més, es continuaran fent els GAM per a famílies dues vegades al mes. A més, també es comptarà amb un psiquiatre dos dies al mes, mentre que les sessions les seguiran fent en primera persona. Aquest horari s’allargarà durant el mes de febrer, fins que es pugui completar del tot l’adequació al nou local.

Així mateix, s’ha estrenat nova junta directiva, que continua tenint al capdavant l’Eva Tenorio com a presidenta. De fet, els nous membres ja s’han registrat i seran Quique Cerdà com a vicepresident, Nabil Bettaoui com a secretari, Meritxell Cassi com a tresorera i Daniela Bandini com a vocal. Al llarg d’aquest 2023 es té l’objectiu d’anar ampliant els serveis que s’ofereixen i, sobretot, seguir treballant amb els GAM, que estan donant molts bons resultats.