El Govern entrega les subvencions als tres projectes adreçats a la joventut pel 2022

Ara fa un mes, el Govern informava de les subvencions atorgades als projectes adreçades a joventut per un valor total d’11. 434,64 euros. Ara, l’associació de Joves Inquiets, Projecte Vida i el Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra han rebut el xec per poder dur a terme les seves iniciatives, treballar la intel·ligència emocional i la prevenció d'addiccions, realitzar unes jornades informatives per informar i orientar als joves sobre el consum de substàncies tòxiques i addiccions i elaborar un mapa de recursos per als joves, respectivament.

Les tres entitats subvencionades per a dur a terme els projectes relacionats amb la joventut han rebut, de la mà de la ministra d'Afers Socials, Joventui i Igualtta, Judith Pallarés, la quantitat que els pertoca per poder a dur a terme les seves propostes. D'una banda, l'associació Projecte Vida ha rebut 2.101,64 euros per a l'organització de la 'Primera setmana de prevenció d'addiccions a Andorra', unes jornades informatives, previstes per la tardor, que tenen la voluntat d'informar i orientar als joves sobre el consum de substàncies tòxiques i addiccions.

D'altra banda, a Joves Inquiets se'ls ha atorgat 5.395,50 euros per a l'organització del projecte 'Explora el teu potencial', que té l'objectiu de treballar la intel·ligència emocional i la prevenció d'addiccions a través de l'esport i dinàmiques lúdiques.

Finalment, el Fòrum Nacional de la Joventut d'Andorra ha rebut 3.937,50 euros pel projecte 'Metodologies innovadores per la participació juvenil', que té la finalitat d'ampliar el coneixement de la realitat juvenil existent al país i elaborar un mapa de recursos.