Donant a conèixer la tasca del voluntariat

Projecte Vida
 

El Centre de Congressos ha reunit més de vint entitats del tercer sector. Una oportunitat per donar a conèixer la seva feina i també per captar voluntaris. La jornada ha comptat també amb tres xerrades en què els visitants han pogut conèixer de primera mà les iniciatives existents al Principat. 

Amb l'objectiu de crear xarxa i donar a conèixer les associacions el Centre de Congressos ha acollit la segona fira del Voluntariat. "És una ocasió per donar visibilitat i donar-se a conèixer", explica el secretari d'Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes.

Fins a vint-i-dues entitats s'han apropat per donar a conèixer el que fan. I per algunes hi havia cares conegudes, com per exemple Pol Espargaró que buscava donar visibilitat a l'associació GosSOS: "Volem aconseguir el màxim de socis possibles."

A l'edició d'enguany hi han participat Projecte Vida, Carisma o el Servei de Voluntariat de l'Hospital, o el Jove Voluntariat Lector, que apropa la lectura a col·lectius que ho necessiten. 

La jornada ha comptat també amb tres xerrades: una de presentació del programa de voluntariat de la Universitat, una altra a càrrec de Ramon Nicolau, i una tercera de presentació del Programa d'Acció Voluntària del Govern. Perquè a vegades la victòria més satisfactòria és la que té un retorn cap als altres.